De 24-uur van SVIJ

28 februari 2018

Beste SVIJ-ers;

Zoals jullie wellicht al hebben gehoord of gelezen, gaan wij bij SVIJ op 8 en 9 juni voetballen voor het goede doel; W.F. Visserhuis. Vanaf vrijdagmiddag 16:00 uur tot zaterdagmiddag 16:00 uur, zal 24 uur lang, alles op ons sportcomplex in het teken staan van; “de 24 uur van SVIJ”.

De organisatie van dit evenement praat jullie graag bij op donderdag 8 maart om 20:15 uur in de kantine. Gedurende deze bijeenkomst zal er (onder het genot van een heerlijk bakje koffie) worden aangeven hoe deze dag opgevat moet gaan worden en wat er verwacht wordt van alle deelnemende SVIJ-teams. Daarnaast zal er op deze avond ook een oproep worden gedaan om vrijwilligers te rekruteren die samen met de club, dit evenment mogelijk willen maken.

Alle (bege)leiders en trainers van alle teams zijn inmiddels aangeschreven. Volgende week donderdag hoopt de organisatie daarom minimaal 1 persoon per team te mogen begroeten! De bijeenkomst staat echter natuurlijk ook open voor eenieder die SVIJ een goed hart toedraagt en die er toe willen bijdragen om van dit evenement een groot succes te maken!

Wij hopen en gaan stiekem uit van een zeer fraaie opkomst volgende week donderdag!

Met vriendelijke groet,
De organisatie van 24-uur SVIJ!


Geef een reactie