SVIJ MO15 bokst voor goed doel!

8 februari 2018

Zondag 4 februari waren de meiden van SVIJ MO15 te gast bij Business Boxing Haarlem voor een intensieve boks workout onder professionele leiding van Hannes en Jessy Schneider. Vaders, moeders, broertjes, zusjes en vriendinnetjes hebben een vol uur staan knallen voor het goede doel. Na een stevige warming up werden er diverse stoot technieken geoefend, tussendoor afgewisseld met conditie- en krachtoefeningen en zelfs extra opdrachten wanneer er in de wedstrijdelementen verloren werd.

 

Door de enorme belangstelling en het grote aantal deelnemers is er een fors bedrag bij elkaar gebokst. Tevens heeft SVIJ aangegeven dit initiatief enorm te waarderen en doneert een fantastisch mooi bedrag namens de club. De meiden is gevraagd om zelf en gezamenlijk het goede doel vast te stellen. De opbrengst zal worden gedoneerd aan Nierstichting Nederland.

 

Gym Haarlem, ouders/meiden, supporters én SVIJ bedankt voor deze geweldige middag! SVIJ MO15 is ‘ready to rumble’ en klaar voor de tweede seizoenshelft.

 

Ben je tussen de 13 en 15 jaar en wil je volgend jaar mee met ons teamuitje?

We zoeken nog meiden die het team komen versterken. Train gerust een keer mee. Op dinsdag en donderdag zijn we er om 19 uur, vraag naar Ron en/of Justin. Of check anders even de site www.svij.nl voor meer info of aanmelden.

 


Geef een reactie