The 80`s Playbackshow bij SVIJ!!!! d.d. 24 Maart 2018

22 januari 2018

 

Jongstleden 16 december op de gezellige “super prijzen gala bingo avond” in de SVIJ kantine is er geloot over welk jaartal de playbackshow gehouden zal worden. The 80`s zijn het geworden en dat was een fantastische tijd voor heel wat leden, maar er zullen ook heel wat leden zijn die toen nog niet geboren waren en dat maakt het juist erg leuk. De artiesten die zich opgeven zullen dan gaan optreden met een liedje uit de jaren 80 uiteraard, maar de organisatie zou het leuk vinden als de mensen die niet gaan optreden ook verkleed komen als artiest/film personage uit de jaren 80 of gewoon als zichzelf met 80`s kleding aan. Dit levert leuke verschijningen op en natuurlijk voor het SVIJ archief hele leuke plaatjes voor later. Hoe gaaf zou het zijn dat er die avond een George Michael, Boy George, Bruce Springsteen of Madonna rondloopt. U kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld als een personage uit een film/serie uit de jaren 80 verkleed te komen zoals McGyver, Indiana Jones etcetera. Laat ik wel voorop stellen dat het natuurlijk niet verplicht is om verkleed te komen.
De acts worden door een vakkundige jury beoordeeld en de de hele show word door een proffesionele presentator gepresenteerd.

Opgeven of eventuele vragen kan via info@svij.nl of bij Jan Zwanenburg 0625021866 of Kimberley kortekaas 0617783555.
Geef a.u.b. aan wie of we\lke artiest met welk nummer u gaat doen (aantal personen en eventueel instrumenten), dit om dubbele acts te voorkomen. De acts zullen discreet behandeld worden en pas als u op het podium staat bekend gemaakt worden.
Het liedje dat u gaat doen zal door u aangeleverd moeten worden en dit om vergissingen te voorkomen en kan op een usb stick aangeleverd worden of op een cd.

Laten we er met ze allen weer een memorabele avond van maken.

Groetjes Jan & Kim


Geef een reactie