Voetbalvereniging SVIJ gaat viral voor de ouderenzorg!

24 januari 2018

 

In het weekend van vrijdag 8 en zaterdag 9 juni 2018 staat de gezelligste voetbalvereniging van de IJmond voor een uniek evenement!!!!  Bovenstaande data zal dan bij de Zeewijkers in het teken staan van het Woon-zorgcentrum W.F. het Vissershuis, in de volksmond ook wel het “Vissershuis” genoemd.

24-uur lang zal er gevoetbald gaan worden op Sportpark Zeewijk voor het goede doel. Ieder team binnen de SVIJ-gelederen (zowel jeugd als senioren) zal minimaal één wedstrijd moeten organiseren om deel te mogen nemen aan dit geweldige mega-festijn. Er zal gestart worden op vrijdagmiddag  en op zaterdagmiddag na 24-uur lang voetballen zal het festijn afgesloten worden.

Een prachtig sociaal maatschappelijk initiatief van een vereniging die toch al zo goed bezig is. SVIJ groeit aan alle kanten. Van (jeugd) leden tot aan vrijwilligers. De saamhorigheid binnen de vereniging is al groot. Desalniettemin zal dit spektakelstuk natuurlijk veel stof doen opwaaien in de gemeente Velsen. De jeugd heeft de toekomst maar de ouderen verdienen de zorg en onze aandacht. SVIJ denkt met het organiseren van dit fantastische idee, beide kanten op te kunnen kijken. SVIJ doet dus waar het zo goed in is. Waar het altijd goed in is geweest.

24-uur lang voetbal.!!!!

24-uur lang (gesponsord) voetbal voor het goede doel!!!!

Bij SVIJ kan het dus!!!

En dat in combinatie met het Vissershuis!!

Binnenkort meer nieuws….


Geef een reactie