8 EN 9 JUNI. 24 UURS-TOERNOOI SVIJ

13 mei 2018

24 UUR TOERNOOI SVIJ.

U heeft  het ongetwijfeld al meerdere malen gelezen of ergens gehoord. Op vrijdag 8 juni en zaterdag 9 juni  zal SVIJ een 24 uur toenooi gaan houden. Een 24 uur-toernooi dat geheel in het teken zal komen te staan voor de ouderenzorg. Sponsoropbrengsten, sponsoringen vanuit de deelnemende teams, een gedeelte van de opbrengst van de dag worden allemaal door de organistaie bij elkaar gelegd. En dit totale sponsorbedrag zal worden geschonken richring het Visserhuis te IJmuiden  in nog nader met elkaar te benoemen doelen. Een prachtig initiatief!!

Ieder team van SVIJ van jong tot oud neemt deel aan het toernooi dat op vrijdagmiddag om 16:00 uur begint. 24 uur lang zullen teams elkaar afwisselen tegen tegenstanders die overal vandaan komen……. tot uit Terneuzen aan toe……. Met op zaterdagmiddag om 14:00 uur de kraker tussen oud SVIJ 1 o.l.v. Cees Martin en Ron van Leeuwen  tegen Oud Telstar 1 o.l..v. Mink Verbaan.

U bent als supporter van harte welkom om uw favoriete SVIJ-team (kleinzoon / kleindochter / zoon / dochter / vader / moeder / opa / oma) aan te moedigen. De geruchten gaan namelijk al dat er diverse opa’s en oma’s namelijk acte de presence zullen geven in een gelegenheidselftal ergens tijdens  het toernooi…..

De kantine zal 24 uur achter elkaar open zijn zodat u verzekerd bent van een hapje en/of een drankje. Op zaterdagmiddag zal de BBQ worden aangestoken en aansluitend aan het toernooi hebben we Deejay Bas van Geldorp weten te strikken voor een gezellig afsluiting voor alle deelnemende teams.

 

Het programma zal binnenkort bekend worden gemaakt.


Geef een reactie