90 JARIG JUBILEUMFEEST

5 juni 2019

 

Afgelopen zaterdag hebben we het 90 jarig Jubileum feest gevierd bij SVIJ. Vele maanden van voorbereiding gingen hier aan vooraf. Met een grote groep vrijwilligers werd er niets aan het toeval overgelaten. Alles moest tot in de puntjes worden geregeld worden. En ……………… na vele avonden van overleg en geregel was uiteindelijk ook alles werkelijk TOP voor elkaar!!!

’s Morgens was er een fantastische clinic voor de jeugd met allerlei voetbalactiviteiten. Van een reuze voetbaldartbord tot en met een voetbalsjoelbaan. De clinic die uit ca 10 onderdelen bestond werd gedaan  door ca 150 SVIJ-jeugdspelers die in groepen werden verdeeld en streden om leuke prijzen. Dave, Marlous en Joyce zorgden er met een grote groep hulptroepen voor dat alles strak in banen werd geleid.

Vanaf 12 uur stond er een heus food-plein opgesteld voor de kantine! O.a. Friet van Piet, Bona Sera, een suikerspin, een poffertjes kraam zorgde ervoor dat er aan niets te kort was.

Vanaf 14:00 uur ging het feest helemaal los. Muziek van DeeJay Bas, optredens van Esther en Peter de Haas. Huldigingen van maar liefst ruim 50  SVIJ jubilarissen!!  Een speech van oud bestuurslid heer van Hoven, afscheid nemend trainer Peter Barzilay die nog even extra in het zonnetje werd gezet, kampioensteams die werden gehuldigd……… werkelijk niets werd overgeslagen om het feest helemaal compleet te kunnen maken!!

En dat het zo’n fantastisch feest uiteindelijk is geworden dat hadden we niet durven dromen……. Zo’n 400 a 500 SVIJ ers hadden het geweldig naar de zin. Natuurlijk zal het “weer” helemaal mee! Mede hierdoor was de stemming helemaal TOP!!!!

Uiteindelijk om ca 23:30 zat het feest er op en konden de VELE VELE vrijwilligers die deze dag mogelijk hebben gemaakt moe maar voldaan richting huis.

Wij als bestuur willen iedereen, maar dan ook iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen aan dit fantastische evenement ongelofelijk bedanken!!!!!!!  Maanden van voorbereiden en organisatie, de opbouwploeg, de afbouwploeg,  De vele vrijwilligers op de dag zelf!!!!   noem maar op!!!

Jullie hebben met zijn allen weer laten zien dat we één GROTE SVIJ familie zijn!!!

GEWELDIG!!!!!!!

Een trots bestuur!!!


Geef een reactie