Afsluiten sportpark ivm vandalisme!

2 mei 2021

Vandalisme en afsluiten van sportpark als er niet wordt getraind of gevoetbald.

Beste leden,

Afgelopen weken worden we als club geconfronteerd met veel schade door vandalisme en hangjongeren op momenten dat er niet wordt getraind of gevoetbald.

We hebben hiervoor aangifte gedaan bij bevoegd gezag.

De handhavers hebben hun taak direct opgepakt om ons terrein te controleren, echter treffen zij jongeren aan die zeggen dat zij gebruik van de velden mogen maken van SVIJ terwijl de hekken zijn gesloten. M.a.w. er kan niet worden opgetreden.

We hebben nu voor een paar duizend euro aan schade die we dus niet kunnen verhalen. Naast de schade door brandgaten van sigaretten die op het kunstveld worden gegooid.

Wij als bestuur hebben besloten dat er buiten het trainen, voetbalwedstrijden e/o activiteiten georganiseerd door de club niemand wat te zoeken heeft op onze velden.

Dit betekent ook dat de kinderen van leden enz. die met sleutels van hun ouders het terrein op gaan niet meer is toegestaan.
Wij vinden dit heel vervelend, maar buiten de verantwoordelijkheid door de sleutels af te geven aan de kinderen op ons SVIJ-terrein nodigt dit natuurlijk ook anderen uit om toegang te krijgen op het afgesloten terrein als onze kinderen daar ook spelen.

Ieder lid van SVIJ is inmiddels op de hoogte hiervan gesteld. Ook alle vrijwilligers die buiten deze tijden aan het klussen of andere werkzaamheden verrichten zullen het hek achter zich moeten sluiten en vragen onbevoegde weg te aan.

Wij hopen dat jullie deze vervelende maatregelen ook ondersteunen en dit zoveel mogelijk gaan uitdragen naar alle leden.

We gaan afspreken met handhaving dat deze maatregelen volgende week ingaan.

LET OP!!!! Er kunnen boetes worden uitgedeeld tot € 225,-!!!!

Met vriendelijke groet,

BestuurSVIJ


Geef een reactie