Geeven en Heruer van Onze Gezellen naar SVIJ

8 mei 2019

Geeven en Heruer van Onze Gezellen naar SVIJ

 

Ondanks dat het huidige seizoen nog niet is afgelopen, heeft SVIJ de eerste versterkingen voor volgend seizoen al binnen. De balvaste en veel scorende spits, Mitchel Geeven en doelman Remy Heruer verruilen Onze Gezellen volgend jaar voor de vierdeklasser uit IJmuiden.

 

Voor Heruer betekent dit dat hij Onze Gezellen na één jaar alweer verlaat. De Haarlemse doelman kwam vorig seizoen over van het naar de tweede klasse gepromoveerde Schoten. Nu kiest hij dus voor een avontuur in IJmuiden. “SVIJ is een leuke club, die ik al een beetje ken omdat vrienden als Patrick en Mitchell Bruinink, Leon Plug, Nick Keus en Alex Barzilay er spelen.”

 

Ook Geeven volgt zijn teamgenoot naar SVIJ. Geeven, die eerder speelde voor DIO, Ripperda en Schoten, en momenteel met 14 goals de clubtopscoorder van Onze Gezellen is. De kersverse Voetbal in Haarlem All Star moet de SVIJ-voorhoede volgend jaar van meer gevaar gaan voorzien. “Nadat ik enthousiaste verhalen van Remy hoorde, merkte ik in een gesprek met de trainer Ronald Vader en de nieuwe technisch manager, Peter Barzilay, dat naast de leuke onderlinge sfeer, de club de ambitie heeft om naar de derde klasse te promoveren. Ik hoop bij SVIJ volgend seizoen een leuke tijd te hebben en te kunnen helpen om mooie resultaten neer te zetten.”

 

 

Door: SVIJ Nieuws

 


Geef een reactie