SVIJ Oud Papier Nieuws

SVIJ Oud Papier Nieuws

Hallo alle trouwe Oud Papier Spaarders(sters),

Op 1-2-2017 is de eerste papier container van dit jaar geleegd. Ondanks veel karton stond er toch op de papierbon 9.720 KG, bijna 10 ton. Een prachtig gewicht, gespaard door vele vaste spaarders van onze club. Daar kunnen we weer vele mooie dingen meedoen voor onze jeugd.

Op veler verzoek en in goed overleg, gaan we stoppen met de kranten-race op de zaterdagmorgen bij het hek. De aanvoer op zaterdag loopt enorm terug, iedereen heeft het druk met de voetbal,met boodschappen doen, enz, enz. Maar beste spaarders we gaan wel door met sparen en brengen naar SVIJ. Alleen de dag veranderd, de zaterdag gaat naar de woensdag. Het hele jaar door zomer en winter.

Van af heden kunnen jullie het oud papier op elke woensdag naar SVIJ brengen. We zijn al een aantal weken aan het proefdraaien en we zijn weer tevreden met de aanvoer op deze dag. Het grote hek staat open, dus jullie kunnen met de auto doorrijden tot aan de grote rode container. Elke woensdag het hele jaar door kunnen jullie het oude papier kwijt, wij vinden het een hele mooie oplossing, we zijn benieuwd.

Er staan 3 kranten wachters klaar om jullie te helpen, ja ja we hebben er een nieuwe assistent bij, zijn naam is ome Piet de Haan. Velen zullen hem wel kennen,ook een echte clubman. Dus wat ons betreft gaat de beuk er in samen met jullie allemaal. Het totale gewicht over 2016 was 38.370 KG, het moet beter, het kan beter. We verwachten in 2017 meer gewicht door deze verandering naar de woensdag.

Dus alleen vanaf heden brengen op de woensdag van 9:00 uur tot 13:00 uur het hele jaar door, niet meer op de zaterdag. De koffie in de kantine staat klaar. Ook nieuwe spaarders zijn welkom. Oma’s Opa’s de buren haal het bij ze weg en breng het naar SVIJ, alles voor onze prachtige jeugd. A.U.B. niets meer neer zetten op andere dagen, alle papier is welkom maar alleen op de woensdag.

Al heel oud: Het geld ligt op straat. Is er wat bel !! Weet je wat bel:

Ome Toon          0255-512912

Ome Theo          06-13283265

Ome Piet

P.S., we hebben of we zoeken altijd naar een oplossing.