Laatste wedstrijd Peter Barzilay als trainer van SVIJ

22 mei 2019

Komende zaterdag zal trainer Peter Barzilay voor de laatste maal als trainer op de bank plaats nemen tijdens de wedstrijd tegen THB. Hij zal daarna het stokje gaan overdragen aan Ronald Vader. Peter blijft uiteraard bij SVIJ maar zal het komende seizoen een andere rol gaan vervullen bij de club.

De afgelopen 3 seizoenen heeft Peter een grote rol gespeeld om de zondagselectie om te turnen naar een zaterdagselectie. En met succes.!! Een hele leuke groep jonge gasten, voornamelijk vrienden van elkaar, heeft Peter bij elkaar weten te krijgen die elk jaar heel goed mee draaien in de zaterdag vierde klasse. Helaas lukte het de eerste 2 jaar net niet om de nacompetitie te halen en is het dit jaar iets minder. Maar samen met Ronald zijn ze beide alweer druk bezig een prima selectie bij elkaar te krijgen die mee moet gaan doen om de prijzen in het nieuwe seizoen.

Wanneer u nog éénmaal Peter in actie wil zien als winnend hoofdtrainer zult u as zaterdag naar Zeewijk moeten komen. Peter wil namelijk afscheid nemen met een daverende OVERWINNING!!!!


Geef een reactie