Op naar 2020.

15 december 2019

Het voetbaljaar 2019 ligt zo goed als achter ons. Een voor SVIJ jaar wat veel mooie herinneringen met zich mee zal gaan brengen. Vele jeugdkampioenen. Afgelopen zaterdag zelfs nog 3 teams!!! Een jaar waarin we ons 90 jarig bestaan mochten vieren. De  opening van de prachtige tuin bij het Visserhuis die door toedoen van SVIJ kon worden aangelegd. En nog veel meer mooie zaken o.a. groei qua teams bij de senioren, de  jeugd, de meisjes, de dames en zelfs al 2 zaalvoetbalteams!

SVIJ is dus springlevend!!! En daar gaan we in 2020 lekker mee door om SVIJ springlevend te houden!

Een springlevend SVIJ wat mogelijk wordt gemaakt door vele vrijwillgers die dagelijks in de weer zijn voor uw spelplezier. Ik noem zo maar even een aantal dingen die door deze TOPPERS gewoon iedere week of dag weer worden gedaan!!!

Koffie zetten, tosti’s maken, patatjes bakken,  op de zaterdag en zondag, de kleedkamers schoonmaken iedere maandag en vrijdagochtend, lijnen trekken op de velden op de vrijdag, krantencontainers vullen op de woensdag, een wedstrijdje fluiten op de zaterdag of zondag, de kantine weer in Kerstsfeer versieren, de kleding wassen en opvouwen  op de maandag woensdag en vrijdag, Kleine doeltjes en hoekvlaggen klaarzetten voor de wedstrijden en weer opruimen, volle kratjes naar boven en weer lege naar beneden sjouwen iedere week weer, bestuurlijke beslissingen nemen op de dinsdagavond, de kantine dweilen, de wc ’s schoonmaken. Scheidsrechters regelen om de wedstrijdjes van uw kind te fluiten, trainen geven in regen en wind, gras maaien in de zomer, onderhoud plegen aan de kantine, kleedkamers door onze  klusploeg….. enz….enz…….

Gelukkig heeft SVIJ  er nog steeds veel van deze vrijwilligers met een GROOT rood-wit hart die zorgen  dat u en vele anderen lekker onbezorgd kunnen “ballen” en een hapje en een drankje na afloop in onze sfeervolle kantine kunnen nuttigen!

Koester deze kanjers!!!!!! Zij zorgen voor uw wekelijks plezier!!!!

Komende zaterdag luiden we in een bomvolle kantine het jaar uit met een gezellige Kerstmatinee waarin prachtige prijzen zijn te winnen. En op 1 januari is er uiteraard de nieuwjaarsreceptie met z’n traditionele nieuwjaarswedstrijden.

Namens het bestuur wensen wij u allen hele fijne feestdagen toe en weer een springlevend 2020!!


Geef een reactie