Oud papier op 1 1/2 meter.

20 april 2020

Namens ome Toon, ome Piet, ome Theo en alle spaarders(sters) willen we Diny en de kinderen (kleinkinderen) en verdere familie condoleren met het GROTE verlies van Ed (ook onze secretaris van SVIJ) Wij willen jullie de komende tijd heel veel sterkte toewensen. Samen zijn we sterk. Ook wij gaan Ed missen met zijn positieve inbreng en het brengen van zijn oude krantjes…

Ja, er is veel veranderd sinds een paar maanden. We zitten midden inde Coronacrisis met al haar problemen. Heel triest met heel veel doden ook in ons land. Laten we hopen dat we het spoedig onder controle krijgen. Samen moet dit lukken met elkaar. Heel veel sterkte hiermee allemaal…

Ook onze club heeft het hier zwaar mee op dit moment. De voetbalcompetitie ligt plat en alle kantine inkomsten zijn per direct weg. Alle vaste lasten daar in tegen gaan gewoon door. Dus we moeten zuinig zijn met de centjes…. Er worden al veel klussen gedaan momenteel om te zorgen dat we klaar zijn straks voor het nieuwe seizoen. En hopelijk kunnen we medio augustus of september weer voetballen bij SVIJ.

En dan ook nog even iets over het oude papier….. Heel belangrijk!!! Helemaal in deze tijd!! Oud papier blijft “inkomsten” ondanks de lage papierprijs. Het loopt wat terug met het brengen van kranten naar SVIJ. Misschien zijn er mensen die denken dat we er niet zijn….. Maar we zijn er gewoon iedere woensdagochtend van 9:00 uur tot 13:00 uur!! We houden de 1 1/2 meter regels goed in de gaten. Het is dus veilig om uw oud papier te brengen.

We hebben inmiddels de 3e container op het terrein staan. De 1e woog 7920 kg. De 2e 8160 kg. Dus in totaal al ruim 16000 kg! De 3e container is op dit moment al half vol en staat met de deuren open op u te wachten. Laten we met z’n allen oud papier blijven sparen! Ook in deze tijd!

We kunnen en willen jullie niet missen! Allemaal heel veel sterkte in deze tijd! Houdt afstand met 1 1/2 meter en de overige regels die er zijn. Blijf onze club trouw.

Samen gaan we deze strijd winnen. Groetjes

Ome Toon 06-45687985 Ome Theo 06-13283265 Ome Piet 06-17871954


Geef een reactie