Oud papier (september)

20 september 2019

Hallo oudpapier spaarders

Allemaal een mooie vakantie gehad, nou dat zal gerust want de zomer 2019 gaat de recordboeken in van 40º/+. Ja uitgerust gaan we verder tot de orde van de dag. Er wordt weer minder oud papier gespaard en gebracht door onze leden in 2019. Hoe komt dat, misschien geen tijd om te brengen, minder post in de brievenbus of onze leden denken van bij SVIJ redden ze het wel, ik vind het allemaal wel goed, ik maak me er niet zo druk over. Nee bij SVIJ hebben we jullie allemaal nodig, dus ook jij die dit leest. Word eens wat actiever voor je club waar jullie kinderen heel veel plezier hebben, daar mag jij of jij wel eens wat voor terug doen bv, helpen achter de bar voor al zaterdag de jeugdcommissie helpen, werk zat bij SVIJ voor jou, bel één van de bekende nummers of mail.

Oud papier sparen voor jullie club dat is eigenlijk het minste wat je kan doen, wat je moet doen. Ieder lid van SVIJ krijgt nu nog zat papier in de bus bv de reclame pakken enz en toch doen we het niet. Informeer eens bij je werkgever wat hij of zij doet met het oud papier, neem het mee, iedere kilo zijn eentjes voor onze club. Kijk in de spiegel en denk dan waarom doe ik nou niks, waarom flikker ik alles bij het restvuil in de bak van HVC? Ook opa’s en oma’s of verdere families kunnen meedoen, ook zij zijn belangrijk. Kijk eens achter de kantine, daar staat hij dan, de grote rode 10  ton’s papiercontainer. Elke woensdag met de deuren weid open te wachten op jou van 09:00 tot 13:00 uur. Het hek is open en de koffie is bruin het hele jaar door.

Gelukkig hebben we nog veel spaarders die wel hun best doen al vele jaren lang, zij verdienen geld voor onze club die er dan hele nuttige dingen mee doen. Daar kunnen we trots op zijn. We komen zeker niet toe aan een nieuw oud papier record wat in 2018, 54 ton was. Wederom toch weer een wat negatief verhaaltje op onze SVIJ site. Graag hadden we een leuker bericht gehad, jammer maar waar de waarheid is het wel. Geen paniek hoor maar we hadden het graag anders vermeld, het woord is aan alle leden van SVIJ om te zorgen dat het beter wordt. Nee stoppen doen we niet, na ± 40 jaar, maar??? het moet wel beter gaan.

Groetjes,

Ome Toon 06-45687985
Ome Theo 06-13283265
Ome Piet 06-17871959

“SVIJ betekend Samen zijn we Sterk”


Geef een reactie