Ronald Vader verlengt trainerscarrière bij SVIJ.

23 januari 2021

Ronald Vader verlengt trainerscarrière bij SVIJ. 

Ronald Vader en vv SVIJ hebben dinsdagavond 19 januari overeenstemming bereikt over het verlengen van het trainerscontact van Ronald voor het seizoen 2021-2022.

De 38 jarige ex-prof van AZ is nu voor het tweede seizoen werkzaam als  hoofdtrainer bij SVIJ. Dit seizoen startte Ronald op fenomenale wijze met zijn zaterdag 1. Alle wedstrijden werden gewonnen en het team lag op ramkoers voor het behalen van de eerste periodetitel!  Tot dat Corona roet in het eten gooide.

SVIJ voorzitter Hans van Amersfoort zegt dat SVIJ heel blij is met de verlenging van het contract van Ronald Vader. Ronald is een echte jongen van de club, die over de juiste ambitie beschikt. Zo volgt Ronald momenteel zelfs de cursus van UEFA B (TC 2).  Ambitieus, leergierig, een echte clubman met een voetbalachtergrond van hoog niveau zo oordeelt van Amersfoort. Dan kun je echt wel zeggen dat je geschikt bent als  kandidaat voor deze functie.

Het trainerschap van deze tijd vereist meer dan alleen voetbalkennis Het gaat ook om psychologie en management en daarin is Ronald de laatste seizoenen uitstekend in onderwezen.

Met Dave Binkhorst naast me als assistent, Henk Venema als verzorger, Marco Wigchert als teammanager en Ton Geeven als vaste assistent-scheidsrechter heb ik een fantastische staf oordeelt Ronald zelf. En we willen graag met z’n allen verder! Op weg naar succes!!

Met het team zit het ook prima. Wij beschikken over de 2 topscorers in onze klasse. En hebben een fantastisch uitgebalanceerd team. We hopen dat het seizoen nog een vervolg krijgt om zo onze ambities als zaterdag 1 met de koppositie een vervolg te kunnen geven.

Ook heeft Ronald al weer gesprekken met mogelijke aanwinsten richting het nieuwe seizoen om zijn zaterdag 1 nog verder van kwaliteit te voorzien.


Geef een reactie