SVIJ AANDELEN!!!!

29 maart 2018

SVIJ AANDELEN???

Wat is dat nu??

Dat zullen velen denken dia afgelopen zaterdag niet zijn geweest op de feestavond. Want daar heb ik al e.e.a. uitgelegd.

Wat het inhoudt zal ik u nogmaals proberen uit te leggen. Zoals u allen inmiddels weet gaan we half juni een compleet nieuw dak op ons complex aanbrengen. Ons oude dak MOET namelijk worden vervangen. Asbest, lekkage, warmteverlies, allemaal zaken waar we nu mee te kampen hebben en die straks tot het verleden moeten gaan behoren.

Wat heeft dat dan met aandelen te maken??

Wel…. zo’n nieuw dak dat kost natuurlijk nogal wat!!! Maar het moet gebeuren!!! Dat moge duidelijk zijn….   Wij als bestuur hebben goed nagedacht hoe dit dak te kunnen/moeten financieren. En dat zonder een lening te moeten aangaan…

Als bestuur stellen wij  u in de gelegenheid om een aandeel a € 50,- aan te schaffen. Deze aandelen maken u dan een beetje mede eigenaar van ons eigen SVIJ complex!!! De opbrengst van deze aandelen  zullen wij dan gaan gebruiken voor de aanschaf van het nieuwe dak! Wij gaan 100 aandelen uitschrijven en NIET MEER, want dat is niet nodig!! Mede met de opbrengst van deze 100 aandelen kunnen wij de totale kosten van het nieuwe dak kunnen bekostigen.

Wat gebeurt er met uw aandeel? Wel….. iedere jaarvergadering gaan we middels loting 20 aandelen terug betalen aan degene die zo’n aandeel hebben aangeschaft. Dus uw geïnvesteerde € 50,- krijgt u binnen 5 jaar weer terug!!!

Hoe komt u dan aan zo´n aandeel??? Heel simpel!! Wij als bestuur zullen u persoonlijk benaderen of u interesse heeft om zo’n aandeel aan te schaffen. Wanneer u een aandeel koopt wordt deze geregistreerd en zal SVIJ uw aandeel zeer zorgvuldig bewaren.

Nogmaals er worden niet meer dan 100 aandelen uitgeschreven. Want dat is voldoende. Wilt u er één aanschaffen?? Wacht dan  niet te lang!! En neem contact op met iemand van het bestuur.


Geef een reactie