WAT EEN WEEKEND!!!!!

11 juni 2018

Wat een weekend hebben we gehad. Al 2 dagen horen we niets anders!!!

Dat betekent dus dat het echt goed is blijven hangen :).  En daarmee  kunnen we één ding vaststellen…..

SVIJ LEEFT ALS NOOIT TEVOREN, IS ÉÉN BROK GEZELLIGHEID EN ÉÉN GROTE VOETBALFAMILIE!!!!

Het 24 uur toernooi is een succes geworden wat z ’n weerga niet kent. Na maanden van voorbereiden door de toernooicommissie was het vrijdagmiddag om 16:00 uur dan eindelijk zover………… De jongsten van SVIJ mochten als eerste aftrappen tegen onze buren Stormvogels. Daarna om 17:00 uur de officiële plichtplegingen en vanaf dat moment was het één groot spektakel!!! Alles in het teken voor het Visserhuis. Walkingvoetbal, minitoernooien bij de veteranen, nachtwedstrijden, de SVIJ-voetbalschool, kortom alle SVIJ teams hadden hun inbreng met als klap op de vuurpijl ons oud SVIJ 1  tegen oud TELSTAR. Het publiek het gehele weekend  in grote getalen langs de lijn.  De kantine de hele dag en nacht bom en bomvol…… Een Viskraam, de BBQ, een buitenbar, deejay Bas, vele …..  vele ……. vele vrijwilligers het gehele weekend in touw om het een ieder zo goed mogelijk naar de zin te maken…. Vele sponsors, met als hoofdsponsor DMF Dietvorst die het uiteindelijke bedrag van ruim € 8000,- mogelijk hebben gemaakt voor het Visserhuis!!! Een prachtig bedrag wat onder een luid en emotioneel applaus van het publiek (waaronder vele bewoners en begeleiders van het Visserhuis)  na ruim 25 uur om 17:00 uur op zaterdagmiddag bekend werd gemaakt.  Werkelijk een fantastische afsluiting van het seizoen!!!!

Overige weetjes:

De komende dagen zal het complex zijn afgesloten voor iedereen vanwege het verwijderen van het oude dak en het aanbrengen van een geheel nieuw waterdicht en astbestvrij dak. De klusploeg onder leiding van Jan en Marcel zal als alles meezit (voornamelijk de weergoden) as donderdag starten met het aanbrengen van het nieuwe dak. Vrijdagmiddag zal dan dan als alles meezit de klus zijn geklaard.

Direct na het 24 uur toernooi zijn alle doelen van de velden gehaald en is gemeente vandaag al begonnen met de werkzaamheden ter voorbereiding op het inzaaien van de velden.

Aanstaande vrijdag sluit de overschrijvingstermijn. Zoals het er nu uitziet zal onze selectie aardig worden uitgebreid richting het nieuwe seizoen!!

Ook zullen deze week de teams weer worden ingeschreven voor het nieuwe seizoen.

En staat het volgende evenement ook al weer gepland. Op zaterdag 8 september zal het SVIJ 7 tegen 7 voor 35+, 45+, dames en walking voetbal toernooi plaats vinden. Ca 20 teams zullen hier aan deel gaan nemen.

Rest ons als bestuur u een fantastische vakantie toe te wensen!!!

 

 

 

 


Geef een reactie