Update SVIJ nieuws (explosieve groei leden)

15 juli 2019

Graag geven wij u even een korte up-date van de zomerse ontwikkelingen bij SVIJ. Zo op de rand van de komende schoolvakanties brengen wij middels deze up-date even op de hoogte van het reilen en zeilen op de club.

De klusploeg is inmiddels weer gestart op de vrijdagavonden. zo zullen we de bar op gaan knappen, hier en daar weer schilderwerk verrichten, het guppenveld speelklaar maken voor de nieuwe guppen en nog veel meer klussen oppakken. Vindt u het leuk om op vrijdagavond een paar uurtjes ons te ondersteunen? Meld u dan aan bij Marcel de Heer of Jan Edeling……. U bent van harte welkom!!!!!

Het gaat HEEL goed met de senioren teams bij SVIJ. Het komend seizoen krijgen we er maar liefst 3 seniorenteams bij!!! Namelijk een dames 30+ team op de vrijdagavond. Een zondag 3 (een compleet nieuw team) en een zondag 1!!! U leest het goed!!! Komend seizoen hebben we naast ons vertrouwde zaterdag 1 o.l.v. Ronald Vader dus ook weer een zondag 1. Brian Wijker heeft het voor elkaar gekregen om vanuit de JO19 met een aanvulling van een aantal nieuwe talenten een team samen te stellen die het komend seizoen zal gaan starten in de zondag 5e klasse. Zo hebben we nu inmiddels op de zaterdag 2 teams en op de zondag maar liefst weer 5 teams!! Een fantastische groei!!!!

Ook de jeugdcommissie is de afgelopen week weer druk geweest met de indelingen van de jeugd voor het komende seizoen. Aan de laatste details wordt momenteel nog hard gewerkt. Zodra deze laatste details zijn glad gestreken brengen we  u hiervan ook op de hoogte!!

Dus houdt de site en de FB pagina in de gaten!!!

 

 


Geef een reactie