UW BIERTJE NA DE WEDSTRIJD!!

22 augustus 2019

Na de wedstrijd smaakt het eerste biertje vaak het lekkerst!!! Dat weten wij voetballers  allemaal. Even naar de bar….. mag ik een rondje voor mijn team?? Dat is wat u gewend bent om de eerste en vaak verdere dorst te lessen na een wedstrijdje voetbal……

Maar…. wanneer er niemand achter de bar staat  die dit voor u regelt?? Wat dan??…………

U weet allemaal als geen ander dat uw biertje wordt ingeschonken door één van de vrijwilligers van de club. Wat een toppers zijn dat toch die kanjers achter de bar!!!! Maar wat nou …… als die vrijwilligers er niet meer zijn???  Welke topper zorgt dan voor uw biertje??!! ……………………….

Bij SVIJ zijn we momenteel hard op zoek naar deze kanjers!!! Die de eerste en vaak tweede dorst weten te lessen!!  Op de zaterdag of zondagmiddag  een biertje pakken voor één van je medespelers!!! Een rosébiertje voor je medespeelster….. Veel meer is t niet!! Maar o zo belangrijk!!!!

Meld je aan!!! Gewoon een paar uurtjes bijspringen op zaterdag/zondag middag om er voor te zorgen dat dit biertje, wijntje gewoon de sportdorst kan blijven lessen…..  van je medespelers!!

 

Henk Kroon tel 06-52292834

 


Geef een reactie