“Veertien” (2)

25 november 2018
Reactie op ‘dikke winstpremie van 70 euro’ SVIJ JO/14/1; Ga dat niet bevestigen’

Zaterdag 25 november 2018 om 17:52 uur.

SVIJ JO/14/1-middenvelder Adam Oulmidi en assistent-trainer Paul Dekker willen zich niet uitlaten over de hoogte van de winstpremie bij de club. Verhalen over een winstpremie van 70 euro per wedstrijd en een zakje chips willen zij ontkennen noch bevestigen.

SVIJ boekte vandaag de vierde zege van de competitie. In de eerste klasse welteverstaan. Een hele mooie prestatie. De nummer 4 van de poule, FC Aalsmeer werd vanmorgen in een glorieuze wedstrijd met 0-5 verslagen. Sinds de komst van hoofdsponsor en suikeroom Medost lijkt de ploeg de weg omhoog te hebben gevonden. Ook de spelers zouden dat goed merken: er zou een flinke winstpremie worden uitgekeerd. Na de wedstrijd wilde Oulmidi daar niet op reageren. “Dat valt allemaal wel mee hoor. Het is iets groter opgeblazen dan het is. Dat is voor ons niet belangrijk. Vier keer winnen in een hele zware eerste klasse, heb ik nog nooit gedaan. Als je nu naar de ranglijst kijkt is dat wel lekker hoor”, aldus de aanvallende middenvelder voor de camera van FOX Sports.

Of het bedrag van 70 euro klopt, wilde Oulmidi noch ontkennen noch bevestigen. “Daar kan ik niks over zeggen. Vanuit het team moeten we daar geen uitspraken over doen, want dat zijn afspraken die zijn gemaakt binnen de selectie.” Ook assistent-trainer Paul Dekker laat zich daar niet over uit. “Ik ga dat niet bevestigen. Ik vind dat dit niet in de pers moet komen en dus intern moet blijven. Het enige waar wij voor moeten zorgen is de wedstrijd verslaan naar jullie toe. Maar we gaan niet praten over geld.”

In “Dit was het Weekend” op FOX Sports beweerde Hans Kraay junior zelfs dat de premie nog hoger ligt. Volgens een bron bij de IJmuider Courant gaat het zelfs om 100 euro. “De jongens zijn 12 weken geleden op Sportpark Zeewijk met 50 euro begonnen. Elke overwinning daarna komt er 5 euro bovenop en ze zitten nu op het minimale bedrag van 70 euro en misschien zelfs al op 100 euro. Per persoon hè! de hele selectie en de technische staf.”

Ook het nieuwbakken duo overgekomen van IJmuiden; Cas Peetoom en Lorens Hoeve werden door de IJmuider Courant aan de tand gevoeld. “Sorry! Wij onthouden ons van elk commentaar. Jammer dat het ook daarover moet gaan. Wij praten liever over de wedstrijd. Zouden jullie ook moeten doen”.

Het duo Cas & Loor was vandaag goed voor drie doelpunten. Peetoom; “Het was smullen vandaag. Een ietwat stroef begin, oké! Maar na 10 minuten waren we los! We speelden Aalsmeer he-le-maal zoek. Alles lukte ook. En die goals man! Stuk voor stuk beauty’s”! Hoeve voegde toe; Wat een ploeggie hebben wij hè! Kijk naar Randall en Kealan en Kane. Stuk voor stuk jongens die het zwaar hadden in het begin, net als ik! Maar die gasten zijn los man. Gaaf toch om te zien. Ik ben zo blij dat ik samen met mijn vriend Cas ben overgestapt. Ik ben helemaal los. Voel me helemaal Heppie de Peppie!

Hoeve ontpopte zich in de wedstrijd tegen Aalsmeer als 1 van de 11 hoofdrolspelers. Zijn panna op de achterlijn bij de tegenstander deed veel stof doen opwaaien. Naar het schijnt, staat zijn directe tegenstander nu nog te zoeken naar de steeds-beter-in-vorm-komende aanvaller.

Het was een voortreffelijke eerste helft vandaag. Alles maar dan ook alles klopte. De ene treffer was nog mooier dan de andere. Dit was nou een teamprestatie zoals dat zo mooi heet in voetbaljargon. En zo werd het dus een geweldige pot. Een zogenaamde PP. PP staat voor Puike Pot, aldus Jens Dekker. Of staat PP misschien toch ergens anders voor? Onderstaande is vanuit de toiletten van Aalsmeer genomen. PP stond toch voor Puike Pot? Of stiekem toch niet!!! Wie het weet mag het zeggen! Ondergetekende moest vandaag in ieder geval 5x piesen in Aalsmeer!😂

Fijne avond allemaal. Hier gaan we aan ons tweede wijntje!! Cheers…

Olé, olé, olé…….olé, olé, olé!


Geef een reactie