Wat een prachtig eerbetoon!

13 april 2020

Afgelopen zaterdag 11 april vond de uitvaart van onze secretaris Ed Gatersleben plaats. Helaas vanwege de Corona maatregelen moest dit met een heel select gezelschap van maximaal 30 personen plaats vinden. Gelukkig konden vele, vele mensen dit toch volgen via een livestream verbinding om de prachtige indrukwekkende speeches te volgen, met name de ingesproken indrukwekkende videoboodschap van Ed zelf en de wijze waarop Diny heel “sterk” haar Ed toesprak.

Op het Pruimenboomplein waren het de buurtbewoners die allereerst een hele mooie erehaag vormden en ook op het parkeerterrein voor SVIJ vond op heel speciale en gepaste wijze, met iedereen op juiste afstand van elkaar, een heel indrukwekkend eerbetoon plaats. Het team van 45+ met hun dames inclusief een heel aantal naasten gaven Ed nog een indrukwekkend moment van stilte gevolgd door een prachtig applaus waarbij het kippenvel bij een ieder te zien en voelbaar was.

Namens Diny, de kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden wil ik iedereen nogmaals bedanken voor de wijze waarop jullie dit hebben gedaan en hebben laten zien waar we met z’n allen als één grote familie heel sterk in zijn!!!


Geef een reactie