Zomer update…..

1 juni 2020

Hoera!!!! De terrassen mogen weer open!!! Eindelijk weer wat meer vrijheden om wat leuke dingen te kunnen gaan doen.

Er wordt inmiddels alweer een poosje volop getraind bij SVIJ door nagenoeg de gehele jeugd en ook al wat seniorenteams. Uiteraard gebeurt dit onder alle Corona gestelde voorwaarden!!! Leuke dingen als wedstrijden spelen. Daar zullen we nog heel even op moeten wachten, maar…….. Bij SVIJ zijn we al weer druk met allerlei voorbereidingen hierop voor het nieuwe seizoen.

Zo wordt de kantine druk aangepakt. Achter de bar wordt er druk verbouwd. De geluidsinstallatie buiten wordt verbeterd. Er zal her en der worden geschilderd. Ook is er ( na de laatste vervelende inbraak) inmiddels een nieuwe alarminstallatie geïnstalleerd compleet met overal camera ’s rondom het pand die alles constant registreren.

Er wordt druk gesproken over de teamindelingen bij de jeugd voor het nieuwe seizoen. Zeer binnenkort zal de jeugdcommissie hier meer over bekend gaan maken. Zeker is wel dat we met een MO19 zullen gaan spelen in de hoofdklasse!!!! De overige teams zullen qua samenstelling en indelingen spoedig bekend worden gemaakt. Wij houden u op de hoogte!!!!! Op de zondag zijn er weer 4 herenteams het komend seizoen. (zondag 2,3,4 45+) En natuurlijk een zaterdag 1 (o.l.v. Ronald Vader) en zaterdag 2. Met de dames gaan we komende week om tafel ( wellicht 35+???) voor het nieuwe seizoen. En op de vrijdagavond houden we een dames 35+ team.

Ook kunnen we u melden dat de gehele vereniging het komend seizoen in een compleet nieuw tenue zal worden gekleed. Wij zullen de stap gaan maken naar het kleding merk Jako. Er wordt druk nog gesproken met een aantal kledingsponsors. En inmiddels kunnen we u al melden dat o.a. Zebra uitzendbureau en autobedrijf Schweitzer binnen de gehele vereniging als shirtsponsor zichtbaar zullen zijn. Er wordt momenteel druk gepast om de juiste maten van iedereen te registreren.

Medio juli, augustus zal de toplaag van het kunstgrasveld worden vernieuwd zodat we op een prachtig nieuw kunstgrasveld kunnen trainen en spelen. En er zullen een aantal nieuwe doeltjes worden besteld.

Henk Kroon is in samenwerking met het bestuur heel druk met het benaderen van mensen voor in de kantine om straks HOPELIJK vanaf medio augustus/september weer volop te kunnen draaien. Vindt u het leuk om zo af en toe gezellig een kopje koffie in te schenken of een pilsje te tappen??? Meldt u aan bij het bestuur!!!!!

De kranten mannen draaien volop door. En inmiddels staat de derde container er al. Ome Toon, ome Theo en ome Piet staan voor u klaar iedere woensdag om uw oude kranten in ontvangst te nemen…. Vanaf 9:00 uur tot ca 13:00 uur kunt u uw kranten bij hun kwijt!!!


Geef een reactie